U SITNOM BIKINIJU

Jedna od najzgodnijih Hrvatica pohvalila se skokom u more: Na ovo je teško ostati ravnodušan

Svojim skokom, Ana je pokazala malenu tetovažu koju ima na leđima, a kosu je isplela u pletenicu

Ana Gruica Uglešić. Instagram

D. H.

16.6.2024

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica, a laskavu titulu opravdala je i novim atraktivnim prizorima s plaže koje je podijelila na Instagramu.

Ovogodišnju sezonu kupanja već je otvorila, podijelivši video u kojemu u minijaturnom bikiniju skače u more, a pratiteljima nije mogla promaknuti njena dotjerana linija.

Ana Gruica Uglešić. Instagram

Svojim skokom, koji se može ocijenili "savršenim", Ana je pokazala malenu tetovažu koju ima na leđima, a kosu je isplela u pletenicu. U pozadini je svirala pjesma: 'Lito ide mala'.

Ana inače predano radi na svom tijelu kako bi ga dovela do savršenstva, a jednom je prilikom otkrila da redovito posjećuje teretanu još od 2005. godine.

Na Instagramu često pokazuje fotografije na kojima vježba, a nedavno se zahvalila fanovima na podršci koju joj pružaju kada je riječ o posvećenosti sportu i fitnessu.

"Hvala vam svima do neba koji mi pišete da sam vam motivacija za trening. Onda ste vi meni. I tako živimo u krugu motivacije, podrške i ljubavi. Hvala vam od srca", napisala je tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.