ROMANTIČAN TRENUTAK

A pričalo se da im se brak raspada: Otkriveno šta govore pogledi između Kejt i Vilijama

Princeza od Velsa oduševila je jučer kada se napokon pojavila u javnosti prvi put ove godine u jeku liječenja od raka

Princ Vilijam i Kejt Midlton. Karwai Tang/WireImage

N. Aj.

16.6.2024

Stručnjak za govor tijela otkrio je šta se krije iza ponašanja princa i princeze od Velsa nakon što je fotografsko oko zabilježilo naizgled romantičan trenutak na balkonu Bakingemske palače

Džudi Džejms, stručnjakinja za komunciranje, kaže da je zajednički trenutak između nje i njenog supruga dao dirljiv uvid u njihovu radost što su ponovo ujedinjeni na svjetskoj sceni.

- Najdirljiviji znak da između njih ima emocija je bio kada su se Vilijam i Kejt sreli pogledima. Vilijamove naborane oči i naborani mišići oko njegovih usana pokazali su njegov unutrašnji ponos i vjerovatno olakšanje što je njegova prelijepa žena ponovo stajala pored njega, dok je Kejt, koja se u ovoj fazi vidno opustila, uzvratila širok osmijeh s rupicama i veoma pun ljubavi - objasnila je Džudi, piše Daily mail.

Princeza od Velsa oduševila je jučer kada se napokon pojavila u javnosti prvi put ove godine u jeku liječenja od raka i pridružila se kraljevskoj porodici na proslavi kraljevog zvaničnog rođendana.

Džulijet Saliven, čitač sa usana, protumačila je jučerašnji razgovor između princa Džordža i njegove majke Kejt Midlton.

- Džordž je svojoj majci Kejt Midlton rekao svi izgledaju tako sretno - protumačila je Džulijet Saliven za Daily mail, a nakon toga je princ mahnuo okupljenim građanima.

Kejt je stajala pored svoje djece, princa Džordža, princa Luisa i princeze Šarlot, dok su pukovi, u crvenoj svečanoj odjeći, nastavili da paradiraju. Moglo se vidjeti kako šapuće na uho princeze Šarlote dok je bend svirao.

Po izrazima lica prinčeva i male princeze reklo bi se da su jedva čekali da s majkom ponovo izađu u javnost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.