NAJPOZNATIJA NAVIJAČICA

Je li se Knoll pomirila s bivšim: Snimljeni su zajedno na utakmici!

Ivana i Ante zajedno su snimljeni na utakmici Hrvatske i Španije u Berlinu

Sanjin Strukic/PIXSELL

D. H.

16.6.2024

Ivana Knoll nije propustila prvu utakmicu Vatrenih na Europskom prvenstvu, a došla je u neočekivanom društvu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll ranije ove godine otkrila je da je prekinula dugogodišnju dugu vezu s tajanstvenim Antom, no sada je potaknula šuškanja o pomirenju.

Ivana i Ante zajedno su snimljeni na utakmici Hrvatske i Španije u Berlinu, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji

Dok se Knoll fotografirala s drugim navijačima, Ante je stajao uz nju, te je čak i on pozirao za fotke.

Ona je na društvenim mrežama podijelila brojne fotografije i snimke s utakmice, no na nijednoj nema Ante. 

Podsjetimo, Ivana je u ožujku ove godine otkrila da je prekinula s dečkom dok je pratiteljima na Instagramu odgovarala na osobna pitanja.

"Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna. Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponoviti. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa", poručila je tada.

Ranije je jednom prilikom otkrila da je Ante po struci arhitekt, ali se bavi građevinom. Antu smo imali priliku vidjeti s Knoll i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a na njezinom profilu na Instagramu može se pronaći i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Inače, Ivana je na prvoj utakmici Vatrenih na Europskom prvenstvu u Njemačkoj još jednom opravdala titulu naše najseksi navijačice u izazovnom navijačkom izdanju, a veselimo se vidjeti i što je pripremila za srijedu, kad Vatreni igraju protiv Albanije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.