OPTUŽEN ZA UBISTVO

Srbijanski mediji bruje: Zoran Marjanović i Indi Aradinović u vezi!

Njegova supruga pjevačica Jelena Marjanović ubijena je prije osam godina, a slučaj njenog ubistva i dalje je pod velom misterije

Zajedno uhvaćeni na bazenu. Kurir.rs.

Kurir.rs.

prije 2 dana

Već neko vrijeme po srbijanskim kuloarima kruže priče da je najpoznatiji udovac Zoran Marjanović u vezi s pjevačicom Indirom Indi Aradinović, s kojom je imao uspješnu saradnju kada joj je komponovao pjesme za prvi album, a kasnije i hit "Bato, bre", koji ju je podigao na vrh estradne scene.

Razmjenjivali nježnosti

Tragom te informacije, kako piše Kurir.rs, novinari su ih uhvatili zajedno na bazenu..

Vlasnik velikih folk hitova stigao je oko 14 sati, a društvo mu je u prvih sat pravila kćerka Jana, nakon čega je došla i pjevačica, koja se baš opustila i uživala u ljetnim čarima.

S cigaretom u ustima uputila se ka ležaljci, a kroz samo nekoliko minuta Zoran je s drugog kraja bazena došao kod nje i sočno je poljubio u obraz.

Indi i Zoran - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Njih dvoje nisu marili za znatiželjne poglede prisutnih. Vrelo nedjeljno popodne su provodili u ćaskanju i flertovanju, a pali su i nježni dodiri.

Zoran i Indi očigledno ne žele da kriju svoju romansu, pa su se tako naočigled svih držali za ruke, a Marjanović je u jednom trenutku pomazio pjevačicu po butini.

Ako je suditi po kadrovima koje je paparaco Kurira uslikao, varnice između Zorana i njegove dugogodišnje prijateljice pršte na sve strane.

Podsjetimo, Indira Aradinović Indi družila se sa Zoranom i Jelenom od 17. godine, a nakon pjevačicinog ubistva pričalo se da nisu ostali u kontaktu. Neki su tvrdili da se s Jelenom Marjanović nije slagala, iako su prije toga bile bliske, dok su neki spominjali da je Indi bila ljubomorna na pokojnu Jelenu jer je navodno bila zaljubljena u Zorana.

Nastavak suđenja

Podsjetimo, pjevačica Jelena Marjanović ubijena je prije osam godina, a slučaj njenog ubistva i dalje je pod velom misterije. Njen suprug Zoran Marjanović prvostepeno je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, ali je odlukom Apelacionog suda ta presuda ukinuta i slučaj je vraćen na ponovno suđenje zbog nedostatka dokaza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.