LJEPOTICA

Najveće grudi: Svaka dojka joj je teška 8,8 kg, ali ona želi još veće

Ona je do sada na operacije za raskošno poprsje potrošila čak 86.300 KM

Instagram

Avaz.ba

28.8.2018

Niki Valentina Rose (Nicki) je britanska manekenka koja je toliko opterećena veličinom da je ponosna zbog toga što je vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji! 

Ona je do sada na operacije za raskošno poprsje potrošila čak 86.300 KM.

Niki trenutno ima grudi veličine 34NN prema britanskim mjerama. Ona je pri posljednjoj operaciji u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona i svaka je teška po 8,8 kilograma! 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

- Presretna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam željela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima - kaže Valentina Rose, koja tvrdi da će izvaditi par rebara da bi još više mogla povećavati grudi.

Niki ističe i da je zbog svojih oblina uvijek primijećena gdje god da se pojavi.

Dobivam brojne reakcije gdje god da se pojavim. Neke baš i nisu lijepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja otkad sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su sretni jer sam i ja sretna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu vidjeli ovako velike grudi i svi žele da se fotografiraju sa mnom - ističe vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji, piše ''The Sun''.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.