LJEPOTICA Ona trenutno ima grudi veličine 34NN prema britanskim mjerama

Najveće grudi: Svaka dojka joj je teška 8,8 kg, ali ona želi još veće

Ona je do sada na operacije za raskošno poprsje potrošila čak 86.300 KM

Avaz.ba
28.08.2018 10:12

Foto: Instagram

Niki Valentina Rose (Nicki) je britanska manekenka koja je toliko opterećena veličinom da je ponosna zbog toga što je vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji! 

Ona je do sada na operacije za raskošno poprsje potrošila čak 86.300 KM.

Niki trenutno ima grudi veličine 34NN prema britanskim mjerama. Ona je pri posljednjoj operaciji u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona i svaka je teška po 8,8 kilograma! 

- Presretna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam željela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima - kaže Valentina Rose, koja tvrdi da će izvaditi par rebara da bi još više mogla povećavati grudi.

Niki ističe i da je zbog svojih oblina uvijek primijećena gdje god da se pojavi.

Dobivam brojne reakcije gdje god da se pojavim. Neke baš i nisu lijepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja otkad sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su sretni jer sam i ja sretna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu vidjeli ovako velike grudi i svi žele da se fotografiraju sa mnom - ističe vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji, piše ''The Sun''.
NA VRH