USPJESI

Donijela uspješnu odluku: Nina Seničar režira svoj prvi film u Holivudu

Hvala mom fenomenalnom timu

Seničar: Prije nekoliko mjeseci otputovala u SAD. Instagram

Kurir.rs

17.11.2018

Nina Seničar važi za jednu od najseksepilnijih poznatih lica s naših prostora, a proslavila se u Italiji kao top-model i voditelj, a nakon nekoliko uloga u inostranim serijama , stigla je i do Holivuda.   

Ova lijepa Novosađanka već godinama živi na relaciji Novi Sad - Beograd - Los Anđeles. Prije nekoliko mjeseci otputovala je u Ameriku. Nije joj dugo trebalo, a već se pohvalila novim poslovnim poduhvatom. 

Naime, manekenka i tv voditeljka redovno obavještava svoje fanove kako o trenucima iz privatnog, tako i iz poslovnog života i dešavanja. Nina je sa svojim pratiocima podijelila momenat sreće kada je pala prva klapa na snimanju njenog kratkometražnog filma prvijenca, pa je napisala: 

- Da, ovo se dešava.  Režiram svoj prvi kratkometražni film, jako sam uzbuđena. Hvala mom fenomenalnom timu - napisala je Nina. 


Ona ističe da je manekenstvo njeno primarno zanimanje, ali sada kada se ostvarila u tome, može i da se oproba u sedmoj umetnosti.   

- U gimnaziji sam se upisala na dramsku sekciju jer je tamo išao dečko u kojeg sam bila zaljubljena. Već poslije prvog momenta sam zaboravila na njega i gluma me je osvojila. Veliki sam fan Emira Kusturice i moj san je da s njim sarađujem - izjavila je ona prije nekoliko godina za "Hello magazin". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.