LJEPOTICA

Elvedina Hodžić: Koliko se trudimo, toliko ćemo i ostvariti

Smatra da je fizički izgled bitan, ali ne i presudan u poslu kojim se bavi

Piše: J. A. / Avaz.ba

25.10.2019

Elvedina Hodžić: Miss šarma Bosne i Hercegovine - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Elvedina Hodžić (17) iz Živinica ove godine izabrana je za Miss šarma Bosne i Hercegovine. Prema njenim riječima, modeling ju je uvijek privlačio. 

- Uvijek sam željela biti model. Fotografiranje, poziranje, revije, sve to mi se uvijek sviđalo pa sam u skorije vrijeme počela da se bavim modelingom. Moja odskočna daska je bio izbor za Miss Federacije BiH, gdje sam ušla u top 12 djevojaka, i plasirala se na izbor za Miss BiH. Tu sam proglašena Miss šarma - kaže nam ova 17-godišnja djevojka.

Smatra da je fizički izgled bitan, ali ne i presudan u poslu kojim se bavi.

- Ljepota i vitka linija su neke od osnovnih stavki koje treba imati jedna manekenka. Također, treba imati čvrstu volju i želju za održavanjem vitke linije. Uspješna manekenka može biti samo ona djevojka koja posjeduje sve navedeno i uz to lijep odgoj, ponašanje – riječi su ljepotice iz Živinica, koja, osim vjere u sebe, ima i veliku podršku od svojih roditelja.

Dodaje da se trud i zalaganje na kraju isplate.

- Smatram da nijedna manekenka u BiH nije potcijenjena, već da se  trud i zalaganje isplate, te da svako primijeti potencijal. Koliko se trudimo, toliko ćemo i ostvariti – kazala nam je mlada i ambiciozna manekenka, koja nema ni najmanju dozu ljubomore, kako u privatnom životu tako ni na pisti.

Zanosna Elvedina svojim seksepilom privlači pažnju mnogih muškaraca.

- Komplimenti i komentari koje dobivam su do sada bili uglavnom pozitivni i prihvatam ih s osmijehom i zahvalnošću. Komplimenti dižu nivo samopouzdanja i nikad nisu suvišni te uvijek nastojim biti što pristojnija. Ljepota je prolazna, bitno je ono što je u glavi - zaključuje Hodžić, koja planira završiti srednju školu i nastaviti se truditi kako bi ostvarila što bolje rezultate na modnoj pisti.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.