HRVATSKA

Rasna Ukrajinka "zapalila" Instagram

Trenutno boravi u Istri, tačnije u Rovinju

Bujna Louisa pozirala je na krovu kuće samo u crvenom rublju. Instagram

Z. K.

21.10.2020

Nedavno je godišnji odmor provodila u Dubrovniku, a ukrajinski model i Instagram senzacija Louisa Khovanski trenutno boravi u Istri, tačnije u Rovinju, gdje je za svojih 1,1 miliona vjernih pratitelja snimila niz novih provokativnih fotografija.


Bujna Louisa pozirala je na krovu kuće samo u crvenom rublju i s maramom na glavi zbog čega su je fanovi od milja prozvali "modernom Crvenkapicom".

- Još nisam uspjela pronaći to mjesto na kojem bih se osjećala potpuno sretno, koje bih mogla zvati svojim domom i gdje bih poželjela provesti ostatak svog života. Zato putujem, upoznajem prekrasne gradove, zadivljujuće krajolike... Jeste li vi već pronašli baš to mjesto na kojem se vaša duša osjeća najsretnijom - pitala je 27-godišnja influencerica fanove na Instagramu.


Inače, ova Ukrajinka bavi se i fotografijom, a pokrenula je i vlastiti YouTube kanal.

Iako je povećala grudi, društvene mreže koristi kako bi promovirala pozitivan stav prema ženskom tijelu i slavila žensku ljepotu u svim njezinim oblicima i veličinama.


- Kroz svoj rad ljudima pokušavam objasniti razliku između vulgarnosti i umjetnosti, ta dva pojma nikako se ne mogu i ne smiju trpati u isti koš. Neprestano se borim protiv stigmi i predrasuda, trudim se biti na strani žena koje se možda ne uklapaju u nametnute standarde ljepote - izjavila je nedavno atraktivna Ukrajinka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.