UŽIVA U MEKSIKU

Slavna glumica pokazala svoju vitku liniju u badiću, a zbog ove frizure je gotovo neprepoznatljiva

30-godišnja zvijezda serije 'Moderna obitelj' iskoristila je toplo vrijeme za brzinsko kupanje u moru, a nakon što se dobro isplesala i popila nekoliko čašica odvažila se zakoračiti na dasku za surfanje na kojoj je izvodila vratolomije

Sera Hajlend. Profimedia

D. H.

4.12.2020

Glumica Sera Hajlend (Sarah Hyland), koja se proslavila ulogom u seriji 'Moderna obitelj', nije promaknula paparazzima dok se s društvom provodila u Meksiku. Slavna brineta, koja ima naviku redovito peglati kosu, bila je gotovo neprepoznatljiva s prirodnim kovrčama, a javnost je imala prilike vidjeti i kako 30-godišnja glumica izgleda u bikiniju .

Obzirom da su izlasci u klubove i kafiće u ovo vrijeme pandemije nemoguća misija, glumica Sera Hajlend (Sarah Hajlend) i njezino društvo snašli su se na drugi način. Otputovali su u Cabo San Lucas gdje su se ukrcali na luksuznu jahtu i odvezli se do jedne plaže.

Dobro raspoložena ekipa, more, sunce, glazba i piće sve je što im je potrebno za dobru zabavu, a sudeći prema fotografijama koje su snimili paparazzi, lijepa glumica i njezino društvo odlično se provodilo.

30-godišnja zvijezda serije 'Moderna obitelj' iskoristila je toplo vrijeme za brzinsko kupanje u moru, a nakon što se dobro isplesala i popila nekoliko čašica odvažila se zakoračiti na dasku za surfanje na kojoj je izvodila vratolomije i pritom se baš dobro nasmijala.

Lijepa glumica pokazala je i svoju vitku figuru u minijaturnom bijelom bikiniju koji je otkrio i izblijedjelu tetovažu dinosaura na stražnjici koju je Hajlend (Hyland) prošlog ljeta pokušala laserski ukloniti, no čini se kako je postupak bio previše bolan da bi ga ponovila.

Na ludoj zabavi na brodu glumici se pridržio i njezin zaručnik, 36-godišnji radijski DJ Wells Adams koji je Hajlend (Hyland) zaprosio u srpnju prošle godine. Glumica je na svom Instagramu prije tjedan dana objavila fotografiju na kojoj pozira sa zaručnikom u bijeloj haljini i s velom na glavi, natuknuvši fanovima kako je unatoč pandemiji 'stala na ludi kamen'.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.