MANEKENKA

Bela Hadid o bolesti: Mrzim se gledati u ogledalo ili fotografisati

Ispričala je kako smatra da je postala "potpuno druga osoba" nakon što se zarazila lajmskom bolesti

Bella Hadid. Instagram

N. A.

4.4.2023

Manekenka Bela Hadid (Bella) je u novom videu na TikToku ponovno govorila o zdravstvenim problemima s kojima se suočava nakon što se prije 11 godina zarazila lajmskom bolešću. Ranije je ispričala da je prije godinu dana imala infekciju ispod zuba koji planira izvaditi, a sada je priznala da joj se bol proširila po cijelom tijelu.

- Bol iz vilice proširila mi se cijelim tijelom, posvuda niz tijelo, kroz sve moje limfne čvorove. Ova bol, čovječe. Mrzim se gledati u ogledalo ili fotografirati, posebno u posljednje vrijeme, jer stalno želim povratiti kada se pogledam. Godine i godine ovoga. Teško je baviti se ovom profesijom kojom se bavim, a pritom se osjećati i izgledati ovako bolesno - rekla je Hadid.

@babybella777 #screammovie ♬ original sound - Bella Hadid

Ispričala je kako smatra da je postala "potpuno druga osoba" nakon što se zarazila lajmskom bolesti.

- Nikada ne bih uspjela snimiti ove snimke da sam na poslu ili da se ne osjećam sigurno i smireno u svom okruženju kao u posljednje četiri sedmice, otkako sam s mamom. Dala sam sve od sebe da vam se javim prije vađenja zuba. Hvala vam što gledate ovo i znate nešto više o meni. To mi znači više nego što uopće znate, zbog toga se osjećam bliže vama. Volim vas sve - poručila je Bela svojim fanovima.

Inače, manekenka je i ranije znala opisivati svoje simptome, a nabrojala ih je gotovo 30 s kojima se svakodnevno bori. Između ostalog, navela je anksioznost, osjetljivost na svjetlo i buku, bolove u zglobovima i trnce, a istakla je i da lijeka nema.

Lajmska bolest je bakterijska infekcija koja se širi ugrizom zaraženih jelenskih krpelja. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.