KAKO ONA USTVARI IZGLEDA

Kim Kardašijan opet optužuju za fotošop: Gdje ti je nestao prst

Postaje apsurdno koliko uređuješ fotografije, jedan je od komentara

Kim Kardašijan. Instagram

L. S. R.

16.4.2023

Kim  Kardašijan (Kardashian) u posljednje je vrijeme često na udaru kritika jer su mnogi uvjereni da uređuje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Ova 41-godišnja rijaliti zvijezda sada je podijelila novu fotku na Instagramu, a ljudi su je optužili da ju je fotošopirala.

Unutrašnja strana bedara

Pažnju na ovoj fotografiji, na kojoj se vidi kako Kim pozira u kupaćem kostimu, privukla je njena ruka, odnosno prst koji je "nestao". Mnogi su komentirali kako je njezin prst na desnoj strani izbrisan, a unutrašnja strana bedara na lijevoj nozi pikselizirana.


"Čekaj, gdje je srednji prst?", "Pitam se je li ona svjesna da mi vidimo koliko su njene fotografije loše fotošopirane", "Postaje apsurdno koliko uređuješ fotografije. Samo objavi normalnu fotografiju. Nikoga nije briga. U četrdesetim si godinama", neki su od komentara.

Koristila filtere

Kim je nedavno privukla pažnju svojom objavom s privatnog afterpartyja "Dolce and Gabbane" u Milanu, na kojoj se može vidjeti kako pozira u haljini od zmijske kože. Mnogi su korisnici društvenih mreža i tada pisali da je koristila filtere ili programe za uređivanje fotografija nakon što su fotografi objavili njene neobrađene fotke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.