ŽENA NASRNULA NA NJU

Ivana Knol napadnuta u Grčkoj

O svemu tome ona je obavijestila svoje pratioce na Instagramu

Ivana Knoll. Instagram

Dž. H. M.

1.9.2023

Ivana Knol, najpoznatija hrvatska navijačica, doživjela je neprijatnost na ljetovanju u Grčkoj kada ju je jedna žena napala u lokalu.

Povod za to je, kako ona kaže, to što je partner dotične odmjeravao lijepu Hrvaticu.

O svemu tome ona je obavijestila svoje pratioce na Instagramu.

- Napadnuta sam od strane nepoznate žene četrdesetih godina dok sam pila piće s prijateljima, misleći da mi ne treba obezbjeđenje u ovoj lijepoj, bezbjednoj zemlji. Razlog zašto me je napala je zato što je njen partner gledao u mene kada sam ulazila u bar. Ona me je sama čekala 3 sata u kafiću dok ne završim i napala me. Ja je nisam čak ni primijetila u baru. Srećom, moja dva prijatelja su je uhvatila i držala dalje od mene. Bila je toliko luda da je govorila da će da me "ubije". Dobra stvar je da je policija došla poslije sat vremena i priveli su je. Ne pišem ovo da bih vam ispričala priču, već da vas pitam, žene, šta je s vama?" - počela je ona i dodala:

Status Ivane Knol. Instagram

- Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Kako ne razumijete da je negdje uvijek neka žena koja je ljepša, mlađa, privlačnija, pametnija, moćnija, uspješnija od druge. Što prije prihvatite to postat ćete sretnije i bogatije verzije sebe, bit ćete kompletne, a ne ljubomorne. Ne cijenite sebe na osnovu muškarca, zato što su oni tu samo da vam daju snagu ili glavobolju, to zavisi od vašeg izbora. Ali nisu tu da vas vrjednuju - napisala je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.