ADUT PORED PJEVANJA

Skinula Sandru Afriku s trona: Ova pjevačica je prva pozadina estrade

Već godinama važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na balkanskoj sceni

Sandra Afrika. Instagram

O. T.

4.12.2023

Mirna Košanin već godinama važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na balkanskoj sceni, a sad je novim fotografijama zaprijetila Sandri Africi da će je skinuti sa trona.

Iako smo navikli da Mirna, kako u svojim spotovima, tako i na nastupima, voli da izgleda vrlo atratkivno, ovoga puta atraktivna pjevačica otišla je korak dalje.

Pjevačica trenutno uživa na egzotičnom putovanju, odakle je svoje fanove počastila smjelim fotkama i pokazala zašto važi za jednu od najboljih guza estrade.

Na pitanje da li će smijeniti Sandru Afriku koja je ponosna vlasnica najbolje guze na estradi i da li smatra da ima najljepšu pozadinu, Mirna odgovara:

- Pa hvala na tome, zaista ne znam šta bih odgovorila. Nije da sam iznenađena, već sam čula, tako da ako narod tako kaže, ko sam ja da se bunim (smijeh).

Mirna je pokazala svoje savršeno izvajano tijelo, a na fotografiji je u prvom planu njena guza.

Svojim atraktivnim fotografijama izazvala je lavinu komentara, posebno muškaraca koji koji nisu krili oduševljenje Mirninim izgledom.

Mirna nerijetko ističe da vodi računa o svom izgledu i da redovno trenira, ali ističe i utjecaj genetike.

- Trudim se da treninaram što više mogu, vodim računa o ishrani i to mi nekad teško pada, jer sam gurman. Ali, smatram da je balans jako bitan. I onda kad pretjeram malo u ishrani sve to potrošim na treningu – istakla je Mirna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.