IZGLEDAJU IDENTIČNO

Jedna ima 29 godina, a njena kćerka 22: Svi misle da su sestre!

Naravno, Savana je Tizzina pomajka, ali njih dvije zaista izgledaju kao rođene sestre

Majka i kćerka: Samp 7 godina razlike. Instagram

D. H.

12.2.2024

Savana je u braku s Tizzinim ocem, 44-godišnjim Chrisom. Chris je vlasnik frizerskog salona u kojem je Savana bila frizerka pa se zaljubila u svog starijeg šefa. Ljudi često misle da su sestre jer su toliko slične.

Mlade majke i njihove kćeri nekada znaju toliko nalikovati jedna na drugu da izgleda kao da su sestre. Ipak, majka i kći iz SAD-a ostavile su korisnike društvenih mreža u čudu kada su podijelile koliko imaju godina.

Savana Chapin šokirala je sve kada je otkrila da ima 29 godina i da je od svoje kćeri starija samo 7 godina. Naravno, Savana je Tizzina pomajka, ali njih dvije zaista izgledaju kao rođene sestre.

@sav_chapin If you’re new here 👋🏼 #momlife #fyp #blendedfamily #agegaprelationship #husbandwife ♬ original sound - Sav

Savana je u braku s Tizzinim ocem, 44-godišnjim Chrisom. Chris je vlasnik frizerskog salona u kojem je Savana bila frizerka pa se zaljubila u svog starijeg šefa.

Kad su se upoznali nisu tražili vezu. Krist (Chris) se baš tada svježe razveo i nije mu ni na kraj pameti bilo da će mu nova zaposlenica postati žena. Savana je također bila izašla iz duge veze i nije tragala za partnerom, ali susret je bio sudbonosan i par se zaljubio, a kasnije i vjenčao.

- Tizzi je u početku bila sumnjičava i nije joj se svidjelo što je otac doma doveo mladu ženu njenih godina. Razumijem je, vjerojatno bih se i ja tako osjećala - priznala je Savana.

Ipak, ubrzo su se sprijateljile, a sada ne mogu jedna bez druge i često zajedno snimaju videe za društvene mreže.

- Jeste li sigurne da je ona tebi pomajka? Izgledate kao sestre blizanke! - samo su neki od komentara na njihovim viralnim videima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.