RECEPT ZA VITKU LINIJU

Jelena Rozga otkrila kako cijeli život ima 57 kilograma: Nikada ne konzumira alkohol

Jelena je odlučila da otkrije svoju tajnu

Jelena Rozga. Instagram

D. R.

14.2.2024

Jelena Rozga je pjevačica koju vole hiljade ljudi širom Balkana. Ono po čemu je prepoznatljiva jeste jedinstvena boja glasa i energija koju nema baš svaka pjevačica.

Mnogi se pitaju kako to da Jelena godinama ima istu liniju, a o tome je i ona sama često pričala u medijima.

- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, prije nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlijezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam - kaže Jelena.

Jelena Rozga je veliki gurman, iako se po njoj to nikada ne bi reklo. Ona veoma voli jaku hranu, a burek joj je često na tanjiru. Kako je mnogi pitaju za recept za vitku liniju Jelena je odlučila da gostujući na jednoj televiziji otkrije svoju tajnu.

- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Vjerovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila prije nego što sam počela da pjevam u grupi “Magazin”, pa mogu sebi sada da priuštim da poslije svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam - prenosi Glossy.

Ona je također priznala i da od kad je prestala da raste ima 57 kilograma uprkos tome što zna da pojede popriličnu količinu kalorične hrane. Tada je objasnila da ima probleme sa štitnom žlijezdom i da joj ona ne dozvoljava da se ugoji.

Jeleni je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a prije četiri godine i tahikardija. Pjevačica tvrdi da zbog svog zdravstvenog stanja već godinama ima istu kilažu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.