ZANIMLJIV DETALJ

Georgina Rodrigez otkrila zašto uvijek nosi crveni novčanik

U intervjuu je pokazala svoj crveni novčanik koji, kako je rekla, nosi već godinama

Georgina Rodrigez. Tik Tok

D. R.

19.2.2024

Život Georgine Rodrigez (Rodríguez) je 2016. godine bio je potpuno drugačiji od onoga koji danas poznajemo. Tada je radila kao prodavačica u trgovini "Gucci", gdje se zaljubila u fudbalera Kristijana Ronalda (Cristiano), što joj je zauvijek promijenilo život.

Sada je prošlo nekoliko godina od tog događaja, a Georgina je u nedavnom intervjuu za Vogue iskoristila priliku da se prisjeti trenutaka iz svog prethodnog radnog života koji su joj omogućili upoznavanje različitih ljudi i usvajanje određenih uvjerenja.

Jedno od tih uvjerenja je korištenje crvenog novčanika.

U intervjuu je pokazala svoj crveni novčanik koji, kako je rekla, nosi već godinama. "To je moj prvi brendirani novčanik koji sam kupila u Pradi dok sam radila za njih. Crvene je boje jer mi je jedna klijentica iz Azije, za vrijeme kineske Nove godine, došla kupiti puno novčanika koji su samo bili u crvenoj boji pa sam je i pitala zašto su svi crveni."

@voguemexico La protagonista de la serie #SoyGeorgina de #Netflix y nuestra portada de febrero, @Georgina Rodríguez, nos muestra el primer monedero #Prada que compró cuando trabajaba en la tienda y todo lo que lleva en él. #georginarodriguez #georginagio #moda ♬ Aesthetic - Tollan Kim

- Objasnila mi je da crvena boja privlači bogatstvo - istakla je Georgina dok je pričala o svom novčaniku.

Otkrila je i još neke od predmeta koje nosi u Hermesovoj "Birkin Croco" torbi: slatkiše za svoju djecu, bočicu vode, balzam za usne i maskaru.

Nakon što je pokazala crveni novčanik mnogi su na TikToku izrazili želju da odmah nabave svoj: "Odmah naručujem crveni novčanik", "Idem odmah kupiti crveni novčanik sa Sheina", "Sad mi treba crveni novčanik".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.