IZGLEDA SENZACIONALNO

Ljepotice u Kanu: Svi su gledali u njene obline

Rose Bertran zovu "modernom Grace Kelly

Rose Bertram - Avaz
Rose Bertram - Avaz
Rose Bertram - Avaz
Rose Bertram - Avaz
Rose Bertram - Avaz
+2
L. S. R.

24.5.2024

Filmski festival u Kanu privukao je brojne svjetske zvijezde, a  29-godišnja belgijska manekenka Rose Bertram istakla kao jedna od onih o kojima se najviše priča i piše.

Ova belgijska manekenka izgledala je senzacionalno dok je pokazivala svoje zavidne obline u jednodijelnom kupaćem kostimu. Elegantni kupaći kostim krasili su duboki dekolte i odvažni izrezi u području struka, a nije se suzdržavala pokazati svoje obline i zavidnu figuru.


Naime, ova majka dvoje djece izgledala je nevjerojatno dok se brčkala, a pustila je i svoje prirodno kovrčave plave uvojke da joj slobodno padaju niz ramena. Također, nosila je elegantnu zlatnu ogrlicu i prstenje.

Inače, Bertran zovu "modernom Grace Kelly", zbog njenog istančanog modnog ukusa, urođene otmjenosti, ali i fizičke sličnosti sa čuvenom glumicom. Također, poznata je manekenka bivša partnerica nekadašnjeg nizozemskog reprezentativca Gregoryja van der Wiela s kojim ima i dvije kćerkice iz osmogodišnje veze, a mnogo se pisalo o njezinoj vezi s nogometnom zvijezdom M‘bappeom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.