VOLI IZAZOVE

Najseksi baka Balkana Neda Ukraden (69): Brzina me pali

Ukraden: Imam višak energije. Agencije

Avaz.ba

7.12.2019

Ostanem u šoku kad čujem da je netko desetak dana na odmoru. U mojem slučaju to je nepojmljivo. Uvijek nešto radim, otkrila je neumorna Neda Ukraden i dodala da ima višak energije .

- Nekoliko dana se pripremam za snimanje spota. Ipak, treba vremena za odabrati idealni styling, a onda kreću frizura, šminka, štikle, modni detalji... Traje taj proces, traje - kaže popularna pjevačica (69), koja je upravo zavrpila snimanje spota za novu pjesmu “Bomba”.

Iako će uskoro napuniti okruglih sedamdeset, Neda se ne prepušta tako lako godinama. Skakutanje i plesni pokreti na dodatnim centimetrima, perike i ekstenzije zbog kojih imaš glavobolju, a niti proljetna odjeća u zimskim uvjetima nisu nikakva prepreka.

Kako kaže, sve je to dio posla. O svojem izgledu svakodnevno brine, a naglasak uvijek stavlja na zdravlje.

- Pazim na prehranu prvenstveno zbog zdravstvenih, a tek onda estetskih razloga. Imam višak energije. Definitivno. To me najviše čini vitalnom i mladolikom u ovim godinama. Ostanem u šoku kad čujem da je netko desetak dana na odmoru. U mojem slučaju to je nepojmljivo. Uvijek ću na odmoru raditi nešto što će pozitivno utiecati na moju karijeru. Tražiti nove pjesme, lokacije za spotove, odjevne kombinacije... Ma nije bitno. Samo da se radi i to je tajna mojeg dugogodišnjeg opstanka na sceni. Sceni koja je sve samo ne sigurna - otkrila nam je Neda.

Svjesna je, priča, kako je fizička aktivnost dobra. Kako za fizičko, tako i za psihičko zdravlje. S obzirom na to da je svakodnevno u vrtoglavo visokim potpeticama, a u automobilu provodi i do nekoliko sati, Neda preferira vježbe za kralježnicu. 

- Imam nekoliko vježbi koje kod kuće prakticiram. Ono što nama ženama treba. Lijep trbuh, noge, ruke... - priznala je Neda.

Nedu godinama prati titula “najseksi bake Balkana” koja joj, kako kaže, uvijek laska.

- Naziv baka ne doživljavam kao nešto ružno. Dapače, volim taj izraz. Najviše u životu voljela sam svoju baku. Uvijek volim naglasiti kako sam izuzetno privilegirana i sretna što imam svoje unuke koji su mojem životu dali dodatni smisao. Ljubav je bezuvjetna, ali red se mora znati. Trebaju biti odgojeni, a ja ću se potruditi da im omogućim što bolje školovanje. Potječu iz kuće koja drži do tradicije, obrazovanja i obiteljskog odgoja te moraju znati poštovati svijet oko sebe. Starije. No poštujem i želje roditelja kojima pomažem kad treba. Kad je riječ o izgledu, ne želim lagati, simpatično mi je to ‘najseksi baka’ - priča pjevačica.

Na pitanje doživljavaju li je unuci kao zvijezdu s malih ekrana, Ukraden je s osmijehom na licu odgovorila: 


- Oni me gledaju kao normalnu osobu koja ih neizmjerno voli. Osobu koja ih često iznenađuje raznim poklonima. Znaju da se bavim pjevanjem, ali ne doživljavaju to kao da sam netko tko je jako bitan. Ono što je još bitnije, ne smatraju da su oni iznad drugih zato što im se baka pojavljuje na televiziji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.