SKANDALOZAN PREKID

Aleks Rodrigez varao Džej Lo s 20 godina mlađom starletom

Džej Lo je nedavno ispričala medijima kako je s bivšim sportistom u vrijeme pandemije išla na zajedničku terapiju

Lopez i Rodrigez: U vezi su od 2017. godine. Instagram

L. K. P.

13.3.2021


Fanovi širom svijeta ostali su bez teksta zbog vijesti da je latino diva Dženifer Lopez (Jennifer, 51) raskinula dvogodišnje zaruke s legendom bejzbola Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez, 45). Kako piše američki "Page Six", Džej Lo je nedavno ispričala medijima kako je s bivšim sportistom u vrijeme pandemije išla na zajedničku terapiju, no ni to nije urodilo plodom. U vezi su od 2017. godine.

A činilo se sve savršeno... super uspješan par odgajao je djecu iz prethodnih brakova, trenirali su zajedno u fitnes dvoranama, pratili se na svim događanjima...

Džej Lo iz braka s latino pjevačem Markom Entonijem (Marc Anthony, 52) ima blizance Emi (Emma) i Maksimilijana (Maximilian, 13). Aleks iz braka s psihologinjom Sintijom Kartis (Cynthia Scurtis) ima Natašu (Natasha, 16) i Elu (Ella, 12).


Starleta Medison Lekroj kriva za prekid. Instagram

Vijest o prekidu jednog od najpoznatijih selebritiparova u SAD-u dolazi svega nekoliko mjeseci nakon što su tamošnji mediji objavili Rodrigezovu navodnu aferu s Medison Lekroj (Madison LeCroy, 31), poznatoj tek pratiocima kojekakvih rijaliti formata.

- Već je i ranije bilo problema, ali skandal s Medison je kap koja je prelila čašu. Dženifer se nije mogla nositi više s tim. Odzvanjalo je kako je Aleks vara s 20 godina mlađom zvjezdicom rijalitija - napisao je najpoznatiji selebriti bloger Perez Hilton (42).

Posljednje zajedničke fotografije para objavljene su prošlog mjeseca u Dominikanskoj republici gdje Lopez snima svoj najnoviji film "Shotgun Wedding", a nakon svega Aleks Rodrigez se vratio u Majami gdje se priprema za novu sezonu bejzbola.

Par se još nije oglasio javno oko prekida o kojem bruji cijeli svijet...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.