SREĆA U PORODICI

Porodila se Maja Šuput, stigao sin

Nedavno su mu odabrali ime, ali za javnost je još uvijek nepoznato

Maja i Nenad: Postali roditelji. Instagram

Avaz.ba

17.3.2021



Pjevačica Maja Šuput (41) obavila je naInstagramu niz fotografija na kojima pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a kako saznaje Story od izvora bliskih porodici u srijedu je rodila sina teškog 2.900 grama. Nedavno su mu odabrali ime, ali za javnost je još uvijek nepoznato.

-Moj partner u zločinu, za cijeli život. Danas u akciji - napisala je u opisu fotografija na kojima tik pred porod pozira u šik izdanju, širokoj i dugačkoj svijetlo plavoj majici, mrežastim čarapama i bijelim štiklama.


Maja Šuput: Postala mama. Instagram

Maja je tokom trudnoće bilježila brojne trenutke fotografijama i video snimkama uveseljavala svoje pratioce koji jedva čekaju vidjeti njenu bebicu. Vidjeli smo tako Maju kako vježba, uređuje sobu za svog nasljednika i kupuje mu stvari te brojne druge situacije. Sa suprugom je stigla otputovati na posljednje romantično putovanje u dvoje, a nezaustavljivo je radila na novim projektima svog brenda Majushka. Podsjetimo, vijest o drugom stanju potvrdila je u oktobru prošle godine i sjajno ga je podnijela, a priznala je da je u trudnoći dobila 10 kilograma.

Iako joj je termin poroda bio 22. marta, njen dječačić je požurio da dođe na svijet nekoliko dana ranije. Pjevačica, voditeljica i poduzetnica danas je rodila u Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.