NOVOSADSKA BARBIKA

Ko je pravio društvo Nataši Bekvalac na skrivenoj plaži

Tražila je da joj se ležaljke postave tik uz more, a konobari su joj sve vrijeme donosili piće, te nije imala potrebu da mrda nekoliko sati

Bekvalac: Opustila se daleko od očiju javnosti. Instagram

L. K. P.

16.8.2021

Nakon što je na Ibici spojila ugodno s korisnim, te snimala spot i uživala, Nataša Bekvalac se otisnula na crnogorsko primorje. Ona je u čarima Jadrana uživala sa sestrom Kristinom, kćerkom Hanom i drugaricama, međutim pjevačicanije se mogla vidjeti na popularnim plažama.


Tražila je da joj se ležaljke postave tik uz more. Agencije

Vrijeme je provodila na jednoj popularnoj plaži sa društvom, međutim poželjela je da se jedan dan opusti daleko od radoznalih pogleda te je iznajmila malu uvalu koja je potpuno skrivena. Za tu ideju dala je dosta novca, ali je mogla da uživa u mnogim pogodnostima. Tražila je da joj se ležaljke postave tik uz more, a konobari su joj sve vrijeme donosili piće, te nije imala potrebu da mrda nekoliko sati.


S obzirom na to da je ova plaža potpuno zaklonjena stijenama i rijetko ko zna za nju, Nata je sa drugaricom mogla skroz da se opusti.



Nata je sa drugaricom mogla skroz da se opusti. Agencije

Bekvalac je inače odlučila da spoji ugodno s korisim, jer je ujedno u Crnoj Gori imala nekoliko nastupa. Upravo zato je sa sobom povela i kćerku Hanu, te su svi zajedno odmarali na moru između njenih koncerata.

Ona je takođe nedavno prokomentarisala da bi podržala kćerku ukoliko bi krenula njenim stopa


Od kada je krenula pandemija koronavirusa, Nataša strogo vodi računa o svom zdravlju. Ne samo da redovno trenira već i jede po posebnom režimu, a rezultat svega jeste njena besprijekorna linija. To je i dokazala fotografijama u bikiju sa mora, gdje su mnogi prokomentarisali da izgleda nikad bolje.


Na fotografijama se može primjetiti da Nataša, koja godinama nosi epitet seks-bombe ostaje na tronu kada je estrada u pitanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.