STIGLA NA DODJELU NAGRADA

Teodora Džehverović o ljubavi brata i 15 godina mlađe Adriane

Zagonetno je odgovorila na pitanje o brazilskom fudbaleru Nejmaru

Teodora Džehverović. Instagram

N. A.

27.1.2023

Teodora Džehverović progovorila je o ljubavi svog brata Save sa 15 godina mlađom Adrianom Kadar, a zatim se osvrnula i na nastavak dopisivanja sa fudbalerom Nejmarom (Neymar).

Pjevačica se pojavila se na MAC dodjeli nagrada u izazovnom bijelom kaputu, a zatim je "pokidala" na sceni u kožnom brusu. Ona je nedavno okončala vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, a sada je poručila da ove godine želi da bude zaljubljena.

Zaljubljena u život

- Ostvarila sam sve što sam maštala. Sve što još dođe za mene je samo plus. Radim na tome da u ovoj godini budem zaljubljena u život. To nisam bila do sada, bilo je mnogo razloga. Ove godine ću postati tetka, ne znam da li ima veće sreće od toga - rekla je Teodora koja je zagonetno odgovorila na pitanje o brazilskom fudbaleru Nejmaru, koji joj je poslao poruku.

- Neću da otkrijem da li mi je Nejmar još nešto pisao na Instagramu. Dovoljno sam otkrila samo da zagolicam maštu. To što se javio nije mala stvar - rekla je pjevačica i podijelila sa svima ogromnu sreću zbog trudnoće snahe Adriane Kadar.

Adriana i Sava Džehverović. Instagram

- Da, da nije mogla da dočeka da se ja vratim sa nastupa. Osjetila sam da je trudna, pitala sam je "kada si posljednji put radila test?". Ona me je pozvala i plakala je od sreće. Mlada je, moram biti uz nju, ja sam neko ko je njoj najbliži pored njene majke i porodice, ali naravno očekuje se da budem tu i to je negdje i moja potreba - poručila je Teodora.

Žestoki komentari

Njen brat Sava i 15 godina mlađa influenserka Adriana našli su se nedavno na meti žestokih komentara zbog velike razlike u godinama. Oni su romansu započeli kada je Adriana imala samo 15, a on 30 godina i upoznali su se tako što joj je on bio profesor. Sada je Teodora istakla da je komentari na ovu temu na društvenim mrežana ne zanimaju.

- Ružno je da se bavimo Twiterom, kada se sazna da se neki novi život rađa. Ja lično ništa lijepo o sebi nisam pročitala na Twiteru, zašto bih čitala te gnusne komentare - poručila je pjevačica koja je sa kolegom Devitom osvojila prestižnu nagradu za regionalni doprinos muzici zahvaljujući njihovom duetu "Vudu".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.