"ŽENA NA ZADATKU"

Nasmijana Rihana u crnini istakla trudnički stomak

Haljina do poda također je imala kožne naramenice, mrežastu dolčevitu i mrežicu na rukavima

Rihana. AP

H. J. I.

13.3.2023

Pjevačica Rihana (35) privukla je pažnju na dodjeli Oskara pojavivši se u crnoj dugoj haljini s prozirnom tkaninom ispod koje se jasno vidio njezin trudnički stomak.

Rihana se u u Dolby centru u Los Anđelesu pojavila u elegantnoj crnoj haljini koja se spaja s kožnom suknjom s dugim šlepom i prozirnom mrežastom tkaninom.

Rihana. AP

Haljina do poda također je imala kožne naramenice, mrežastu dolčevitu i mrežicu na rukavima. Dodala je dva dijamantna prstena s velikim smeđim kamenjem i dijamantne i smaragdne naušnice.

Tokom televizijskog prijenosa izvela je "Lift Me Up" iz Marvelovog filma Black Panther: "Wakanda Forever". Pjesma je bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu na ovogodišnjoj dodjeli Oskara, što je Rihanina prva nominacija za prestižnu nagradu.

Rihani je ovo drugi veliki nastup u kratkom razmaku. Nedavno je nastupala na Super Bowlu, za što je dobila dobre kritike. Žena za najteže zadatke, pišu američki mediji.

Rihana. AP

- Izgleda kao domina - pisali su pojedini po društvenim mrežama, koji stajling smatraju "pretjeranim".

Ipak, većini se njena večerašnja kombinacija dopala. Pjevačica s Barbadosa cijelo je vrijeme nasmijana pozirala fotografima, koji su gotovo potpuno zanemarili druge zvijezde kad je stigla RiRi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.