SVE SE DESILO IZNENADA

Reper Ša se prvi put pojavio s novom suprugom: Osvojio sam je

Ognjen je pitao Vanju kao je zavoljela repera

Ša i Vanja. Instagram

N. A.

3.5.2023

Reper Nenad Aleksić Ša (Sha) nedavno je stao na ludi kamen s izabranicom Vanjom, a sada su se prvi put zajedno pojavili u emisiji kod Ognjena Amidžića. Oni su tom prilikom otkrili kako su se upoznali, ali i tako brzo stupili u brak, što je sve iznenadilo.

- Upoznali smo se prije dvije godine, sad smo ušli u ozbiljniju priču. Znaš koja je to priča, Las Vegas fazon. Otišli smo kod njenih prijatelja, ušikao sam se od rakije. Prije sam bio s djevojkama koje nisu u njenom fazonu, a kad sam nju upoznao, rekao da s njom hoću da provedem cijeli život i da sutra idemo u opštinu i stupimo brak. Mi se ujutru nismo na vrijeme probudili, ali dva-tri dana nakon toga obavijestili smo naše i otišli u opštinu. Njeni su bili u fazonu da nismo normalni, a moji nisu normalni, kao što ni ja nisam. Kad je nešto suđeno, to je to. Moram da kažem da sam sretan poslije ne znam koliko godina - govorio je reper.

- Poslije "Zadruge 4" šta se sve izdešavalo. Ja sam se nakon "Zadruge 6" izvinio i poslao sam joj poruku: "Ako si ljuta, izvini ako sam pogrešio", a dobio sam odgovor da nije ljuta. Osvojio sam je - dodao je Ša.

Ognjen je pitao Vanju kao je zavoljela repera.

- Previše je dobar, pažljiv, poštuje me, što je najbitnije. Svaki dan nam je ispunjen i konačno sam sretna - odgovorila je Vanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.