NA TRGU SLOBODE

Tuzlanski dani piva: Večeras nastupio bend Mostar Sevdah Reunion

Dobra atmosfera koja je obilježila otvaranje manifestacije, nije izostala ni večeras

Sa večerašnjeg koncerta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+8
H. J. I.

21.5.2023

Kao dio manifestacije "Proljeće u Tuzli" na Trgu slobode se u dane vikenda, od 19. do 21. maja 2023. godine, održavaju Tuzlanski dani piva. 

Cilj je da se građankama i građanima Tuzle, ali i posjetiocima i turistima, ponudi zabavan i atraktivan sadržaj, a da se ujedno podrže privrednici kojim je pružena prilika da učestvuju i prezentiraju svoje proizvode. 

Zajednička organizacija

Tuzlanske dane piva zajednički organizuju Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla, uz podršku partnerske kompanije Bingo d.o.o. Tuzla. Tehničku realizaciju manifestacije podržavaju JKP "Saobraćaj i komunikacije" Tuzla, JKP "Pannonica" Tuzla i JKP "Komunalac" Tuzla. 

Tuzlanski dani piva počeli su u petak, 19. maja 2023. godine u 12.00 sati kada su učesnici manifestacije na svojim izlagačkim štandovima ponudili svoj asortiman. U večernjim satima je za sve posjetioce obezbjeđen muzički program. 

Bogat muzički program

Sinoc su građane i posjetioce zabavljali Betty Boom i Abba Real Tribute Band. Večeras su nastupili Mostar Sevdah Reunion i Divan. Dobra atmosfera koja je obilježila otvaranje manifestacije, nije izostala ni večeras. 

Radno vrijeme Tuzlanskih dana piva je od 12.00 do 15.00 sati i od 19.00 do 00.00 sati. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.