SRBIJANSKA PJEVAČICA

Jana je kraljica bakšiša: Za veselje uzela vrtoglavu sumu novca

Tako je bilo i prije dva dana kada je nastupila na jednoj romskoj svadbi u inostranstvu

Jana Todorović. Instagram

A. O.

13.6.2023

Srbijanska pjevačica Jana Todorović slovi za jednu od najbogatijih žena domaće javne scene, a epitet kraljica bakšiša opravdava na svakom svom nastupu.

Tako je bilo i prije dva dana kada je nastupila na jednoj romskoj svadbi u inostranstvu, a tom prilikom je, kao po običaju, napunila džepove.

Sagovornik koji se zatekao na mjestu dešavanja oglasio se i otkrio kako je izgledala folkerkina posljednja tezga.

- Jana je prije dvije večeri nastupala u Berlinu na jednoj romskoj svadbi. Veče je proteklo kao po običaju, novčanice su letjele na sve strane, jer je opšte poznato pravilo da se novčanik sam otvara tamo gdje Jana zapjeva - rekao je izvor šaljivo na samom početku razgovora, pa otkrio koja je cijena toga da se Todorović lati mikrofona.

Nastupi cijenjeni

- Njeni nastupi su izuzetno cijenjeni, a samim tim i skupi. Ne može svako da ih priušti i to se zna. Cijene se kreću i do nekoliko desetina hiljada eura, a konkretno ova svadba bila je unaprijed dogovorena po cijeni od 30.000 eura (oko 60.000 KM) - priznao je sagovornik, pa otkrio da to nije cJelokupna suma novca s kojom je Todorović napustila Njemačku.

Dodao je da je suma od 30.000 eura samo osnova.

- Pored toga, ona je uzela i veliku količinu bakšiša, koji nije mogao ni da se prebroji, te njegov iznos nije u potpunosti potvrđen, ali pretpostavlja se da prelazi 20.000 eura (blizu 40.000 KM) - rekao je sagovornik.

Izvor koji je želi ostati anoniman, za Alo je rekao da su zvanice Janu neprestano kitile novčanicama, pretežno onim od po 500 eura.

Bacala u trans sve prisutne

- Svakom pjesmom je bacala u trans sve prisutne, a najveće oduševljenje je izazvala kada je zapjevala stihove „Ostavi mi drugove za kumove“, te je tu pjesmu pjevala nekoliko puta tokom večeri - zaključio je izvor.

Cjelokupnu priču potvrdila je i Jana koja je na svom Instagramu podijelila snimak sa svadbe gdje se jasno vidi da su joj ruke pune pozamašne sume novca u apoenima od 500, 200, 100 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.