TELEVIZIJA PRESENTA

Mlada srbijanska pjevačica koju vole i u BiH privukla pažnju svjetskih medija

Srbijanska pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, privlači pažnju javnosti otkako se pojavila na estradnoj sceni

Breskvica. Instagram / Printscreen

M. Z.

26.6.2023

Srbijanska pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, privlači pažnju javnosti otkako se pojavila na estradnoj sceni. Njene pjesme su redovno po izbacivanju najslušanije u BiH, ali i regiji.

Specijal o zvijezdi

Breskvica je zbog popularnosti na ovim prostorima privukla pažnju i jedne velike televizijske kuće koja je izrazila želju da uradi specijal o mladoj zvijezdi.

Riječ je o najpoznatijoj meksičkoj televiziji "Presenta", čiji su novinari najavili dolazak u Beograd samo kako bi uradili intervju s Breskvicom.

Naime, jedna od Breskvicinih pjesama našla se u trendingu u Meksiku i dosta je slušana u Latinskoj Americi, zbog čega su odlučili da dođu ovdje i urade prilog o njoj.

-Čula sam da dolaze, moj tim će ih sačekati na aerodromu i plan je da uradimo intervju. Drago mi je što se moja muzika sluša i van Balkana. Vidjet ćemo kako će proći - rekla je Anđela za ''Telegraf''.

Najgledaniji video

Inače, njena pjesma "Ko to tamo", koju pjeva u duetu s Hennyjem, trenutno je na drugom mjestu najgledanijih videa u BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.