SLAVNA PJEVAČICA

Udaje se Nikol Šerzinger: Imala trnovit put kako u ljubavi tako i u životu

Davala krv da bi došla do novca

Nikol Šerzinger i Tome Evans. Printscreen/Instagram

E. Ag.

28.6.2023

Sjajne vijesti u domu Nikol Šerzinger! Nakon tri godine veze najzgodniju pjevačicu vjerio je dečko, inače bivši igrač ragbija Tom Evans.

On je slavnu ljepoticu zaprosio tokom putovanja na Havaje, gdje Nikol ima kuću, a pjevačica se odmah pohvalila na Instagramu.

- Rekla sam da - napisala je Nikol uz emotikon prstena, dok je bivši ragbista podijelio istu fotografiju uz riječi: "Moja zauvijek."

Prva slika prikazuje Evansa (38) kako kleči u pijesku dok je s druge strane iznenađena Šerzinger (44) s prekrasnim dijamantskim prstenom. Pokrila je lice rukama šokirana iznenadnom vjeridbom.

Na drugoj fotografiji par se smije, u trenutku kada su krenuli da se zagrle nakon što je Nikol rekla "da". Inače, izvor blizak paru nedavno je potvrdio za Page Six planove pjevačice i bivšeg ragbiste.

- Nikol i Tom već neko vrijeme pričaju o svojoj zajedničkoj budućnosti - rekao je.

Očekivano, ispod objave zaredale su se čestitke kako fanova tako i slavnih prijatelja koji nisu krili sreću zbog udaje lijepe pkevačice koja je konačno sretna u ljubavi, što nije ranije bio slučaj.


Zapravo, put pjevačice do slave bio je sve samo ne lak, a ništa nije bilo lakše ni na polju ljubavi. Kako je jednom prilikom otkrila, morala je da se služi ekstremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, s obzirom na to da njeni roditelji to nisu bili u mogućnosti.

Nikol je za vrijeme studija radila razne poslove. Prodavala je šminku, pjevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala krv da bi došla do novca.

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je Nikol svojevremeno. Ona je tada otkrila i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitile su je lako.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pjevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

Iako danas na svom računu ima milione, ona i dalje pažljivo raspolaže novcem. Ne rasipa se, već se trudi da svoju imperiju uveća.

Kada je riječ o ljubavi, i tu se namučila. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, koji je sada sa Madalinom Geneom, i kako se navodi, ona je ta koja je odnos okončala jer nije imao ozbiljnije namjere s njom.

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona, s kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao često viđati s Nikol zbog obaveza.

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.