OTKAZALA NASTUP

Pogoršalo se zdravstveno stanje Katarine Grujić: "Uzimam šaku lijekova, primam infuzije"

Malaksala sam, a temperatura me je slomila, poručila je Grujić

Katarina Grujić. Blic.rs

H. J. I.

26.8.2023

Pjevačica Katarina Grujić usljed premorenosti zbog posla i učestalih nastupa, doživjela je kolaps organizma. Ona već sedam dana ima visoku temperaturu i bakterijsku infekciju, zbog čega je bila primorana da otkaže večeračnji nastup u glavnom gradu Srbije.

Uprkos lošem zdravstvenom stanju, ona je jučer održala nastup u Tuzli i nakon što se vratila u Beograd, shvatila je da nema snage za večerašnji nastup.

- Kaća je kao pravi profesionalac u Tuzli pjevala nekoliko sati pod temperaturom, bez prestanka. Nije željela da razočara publiku koja je platila kartu za njen nastup. Nekoliko puta je na bini htjela da se sruši i silazila je s iste kako bi se umila i popila malo vode. Vraćala se nazad i trudila se da niko ne primijeti kako joj je loše - rekao je izvor blizak pjevačici za “Blic”.

Katarina je za “Blic” potvrdila da se loše osjeća i da narednih dana mora da ostane u krevetu i oporavi se.

- Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana. Očigledno je ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sljedećeg vikenda još jača i bolja. Ovih nekoliko dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gdje smo stali- poručila je Grujić za “Blic”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.