"DOĐI DA TE VOLIM"

Muž Ane Bučević najavio koncertnu promociju albuma i u Sarajevu

Album Marka Nikolića dijelom je miksan i masterizovan u čuvenom studiju "Abbey Road" u Londonu, gde je zabilježena i live verzija ovog albuma

Marko Nikolić. Društvene mreže

6.9.2023

„Čaroban dan“ najavni je singl dugo pripremanog albuma kantautora Marka Nikolića. Album nazvan „Dođi da te volim“ nosi pečat strastvenog stvaralaštva i umjetničke širine autora koji je svoje muzičko putovanje počeo još u 80-tim godinama na jugoslovenskim dječijim festivalima, a krunisao ga dva puta na velikim evrovizijskim scenama, kao prateći vokal u Beču i Kijevu.

Saradnja s renomiranim muzičarima

Novi nosač zvuka Marka Nikolića, objavljen pod etiketom izdavačke kuće "New Reality Production", predstavlja ne samo izuzetno zvučno putovanje kroz različite žanrove i emocije, već i plodnu saradnju sa renomiranim muzičarima Londona, Njujorka, Rima, Berlina, Beograda, Zagreba i regionalnim tekstopiscima među kojima su Marina Tucaković, Saša Milosević Mare, Biljana Spasić i Nada Bučević.

 Sniman je u Beogradu i Beču, gdje Marko već godinama živi i radi sa suprugom Anom Bučević, a dijelom miksan i masterizovan u čuvenom studiju "Abbey Road" u Londonu, gde je zabilježena i live verzija ovog albuma.

Želja mi je bila novim pjesmama ujediniti raznovrsne zvučne elemente

- Vjerujem da će ovaj album emocijom dotaknuti slušaoce različitih senzibiliteta . Želja mi je bila novim pjesmama ujediniti raznovrsne zvučne elemente i kreativnom sinergijom zabilježiti muzičko iskustvo koje će osvojiti slušaoce širom regiona - rekao je Nikolić o svom ostvarenju.

Album „Dođi da te volim“ savršen je izraz Markove muzičke zrelosti ali i odraz njegove posvećenosti umjetnosti i muzici. Nakon diplome Muzičke akademije u Grazu na odsjeku za „Džez i solo pjevanje“, autorski potpis stavio je na neke od najvećih hitova svojih kolega.

Koncertne promocije pjesama, do kraja godine, planirane su u Beogradu, Zagrebu, Skopju i Sarajevu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.