VIDEO MUSIC AWARDS

Šakira očarala u zlatnoj haljini dubokog izreza

Haljina pjevačice bila je prekrivena blistavim zlatnim šljokicama

Šakira. Foto: EPA-EFE

Dž. H. M.

13.9.2023

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) bila je jedna od zvijezda koje su nastupale na dodjeli Video Music Awards u Nju Džersiju (New Jerseyu) koja se desila sinoć. Na crvenom tepihu privlačila je poglede u dugoj zlatnoj haljini.

Haljina pjevačice bila je prekrivena blistavim zlatnim šljokicama, a sadržavala je i blagi dekolte i značajan izrez na leđima. Za njen izgled je bio zadužen stilist Nikolas Brua (Nicolas), a komad koji je nosila je iz kolekcije brenda Versaći (Versace).

Šakira sa sinovima na dodjeli. Foto: EPA-EFE

Šakiri su se na crvenom tepihu pridružila njena dva sina Milan i Saša (Sasha), a kolumbijska zvijezda je ove godine na dodjeli dobila najznačajnije priznanje - nagradu Video Vanguard. 

Donatella Versaći (Versace) je na svom Instagramu čestitala pjevačici na njenoj muzičkoj karijeri i njenoj istaknutoj  kombinaciji.

- Trebalo bi da budeš tako ponosna na sve što si do sada postigla. Svaki rekord koji si oborila i svako pravilo koje si prekršila učinili su te tako nevjerovatno jedinstvenom! Večeras blistaš u Versaćeu. Volim te mnogo - poručila je.

Nakon zlatnog izdanja s tepiha, za nastup se presvukla u mini haljinu u boji kože ukrašenu kristalima i resama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.