NOVA UZBUĐENJA

U “Zvezdama Granda” svađa oko Harisa: Žiri se otima za kandidate

Pjevač iz Novog Pazara imao je čast da otvori emisiju

Haris Skarep. Instagram

O.T.

14.10.2023

Na samom startu večerašnje emisije “Zvezda Granda”, uslijedila je svađa zbog Harisa Skarepa oko koga se žiri otimao u čijem timu treba da bude takmičar.

Naime, na poziciji izazivača našao se Haris Skarep iz Novog Pazara koji je imao je čast da otvori emisiju pjesmom „Za venčanim stolom“ , dok se na drugoj poziciji predstavio Dejan Dačević iz Čajniča pjesmom,“Čemu ovo sve“.

Kao bržu pjesmu Skarep je odabrao „Zaviri u moje srce“, a Dejan „Sve je na prodaju“, da bi žiri presudio u korist Dejana glasovima 5:2, čime je Dačević ostao u Snežaninom timu.

Saša Popović se podsjetio kako se Haris takmičio 2012. godine, a zatim i 2016. godine i kako je došao po treći put da okuša sreću, nakon čega je dao riječ Mariji Šerifović.

Haris Skarep i Dejan Dačević. Youtube

– Ja sam dala glas Dejanu jer mislim da je Snežana idealan izbor za njega. Harise, dobro si pjevao, refreni su bili diskutabilni. Donje lage su dobre, ali o gornjim moraš da razmisliš, tehnika je bitna i koliko ti to sada možeš da ispraviš – dala je svoj sud Šerifović.

Bosanac je kratko istakao da su bili ujednačeni, ali da je svog glas dao Harisu jer on podržava moderniju varijantu.

Dejan Dačević. Youtube

Ipak, Mili je smatrao da je Dejan imao više energije, dok je Viki glasala za Harisa zbog bližeg repertoara koji je pjevao.

– Harise znaš da ja od početka navijam za tebe, ti si divno stvorenje, kad god pjevam u tvom kraju ti dođeš da me pozdraviš i to je jako kulturno od tebe, ali ovog puta sam se opredijelila za Dejana jer mi je djelovao svježije i poletnije i ja želim da Haris dođe kod mene – iskrena je bila Bekuta koja je ovom izjavom otvorila „borbu“ za kandidata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.