NIJE SE POKAJALA

Marija ga je odbila za duet: Saša me je nagovarao, ali nisam htjela po cijenu života

Šerifovićeva je otkrila da joj je tekstopisac ponudio tu numeru, ali da je ona odbila da je snimi jer je "ne osjeća"

Marija Šerifović. Instagram

Dž. H. M.

16.10.2023

Pop pjevačica, jedan od najljepših vokala, Marija Šerifović, izdala je novi album “Dolazi ljubav”, a sada ga je promovirala i u emisiji “Premijera” gdje je govorila o svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Perfekcionista

Marija je perfekcionista u svom poslu i pažljivo bira kakve pjesme će snimiti i izdati, pa tako ne prihvata sve što joj se ponudi, čak i kada zna da će neka numera biti hit.

Tako je odbila pjesmu “Ti i ja”, koju su potom snimili Saša Matić i Jelena Rozga.

Šerifovićeva je otkrila da joj je tekstopisac ponudio tu numeru, ali da je ona odbila da je snimi jer je “ne osjeća”. Zvao je i Saša Matić, ali je i njega odbila.

Čak je i bivši direktor Granda Saša Popović pokušao da je nagovori da je snimi, ali ni to nije upalilo.

– Demo snimak za pjesmu “Ti i ja” sam otpjevala ja. Autor Saša Nikolić je želio da snimim tu pjesmu. Ja sam to odbila, po cijenu života. Onda je Saša Nikolić pustio Matiću, onda je on rekao: "Ja tu pjesmu uzimam, nemam govora”. Onda me je i Saša Matić zvao i nagovarao, ali sam rekla: “Ne mogu, ne osjećam pjesmu, ne sviđa mi se”. 

Mekana pjesma

Onda je krenuo i Saša Popović da me maltretira za to: “Idi snimi sa čovjekom pjesmu”. Uopšte nije do čovjeka, snimila bih s njim najljepšu pjesmu, naravno, ali mi se ova nije dopala. Postojali su pritisci, ali ja to nisam željela – rekla je Marija Šerifović i otkrila da se nije pokajala zbog toga.

– Nisam se pokajala i dalje. Super je pjesma, ali je meni mekana i dalje mi nešto fali – istakla je Marija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.