OBJASNILA I ZAŠTO

Dragana ne želi da se takmiči s Aleksandrom: Trećeg koncerta neće biti

I folk pjevačica je bez reklame, za samo dvadeset dana, rasprodala dvoranu u Beogradu

Dragana Mirković. Instagram

17.10.2023

Nakon što je prvu Štark Arenu u Beogradu rasprodala bez reklame za samo dvadeset dana, Dragana Mirković odlučila je da izađe ususret zahtjevu publike, te se od danas mogu naći ulaznice za njen drugi koncert 30. decembra. 

S obzirom na to da mnogi očekuju od nje seriju koncerata, Dragana se oglasila rekavši da treće Arene neće biti.

- Dragi moji, moram da se oglasim i da vam se zahvalim što ste me učinili najsretnijom ženom i u tako brzom roku kupili karte za naše druženje. Zbog svih vas, kao i zbog onih koji nisu uspjeli da dođu do ulaznica, odlučila sam da prekršim svoju odluku o jednoj Areni i zakažem naše drugo druženje. Moram da vam se izvinim i da unaprijed kažem da trećeg koncerta neće biti, jer nisam u stanju da držim više od dva koncerta a da ne budem iscrpljena, a želim da svima pružim maksimum. Hvala vam što me razumijete – navela je folk zvijezda koja je publici dodatno izašla ususret pa se ulaznice u prvih sedam dana mogu nabaviti po promotivnim cijenama.

Dragana Mirković. Plakat

Pošto su se poslije brojnih koncerata koje je Aleksandra Prijović zakazala ili već održala po regiji, raširile priče da bi i neke njene, posebno starije kolegice, mogle da održe po nekoliko koncerata u većim gradovima, Dragana Mirković je odlučila da sebe isključi iz tih priča i eventualnog tamičenja s mladom kolegicom. 

Dragana je sasvim iskreno priznala zašto trećeg beogradskog koncerta neće biti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.