STRES JE UČINIO SVOJE

Irma Hasić se pokajala zbog povratka u „Zvezde Granda“

Studiram pedagogiju i psihologiju, nisam još završila, ali radim na tome

Irma Hasić. Instagram

O. T.

17.10.2023

Nakon nastupa u novoj sezoni, Irma Hasić se pokajala zbog povratka u „Zvezde Granda“ o čemu je progovorila. Mlada pjevačica otkrila je kako je preživjela stres na velikoj sceni ove subote.

Iako je neko ko ima iskustva u takmičenju, Irma priznaje da je imala veliku tremu pred prvi nastup u novoj sezoni.

– Mnogo je bilo treme. Ustvari, više je ta odgovornost, jer sam već stigla do šestog kruga i sad nisam smjela da se obrukam – iskrena je Hasić koja je osvojila maksimalan broj glasova žirija i obezbijedila sebi direktan prolazak dalje.

Otkrila je i šta je radila tokom prethodne četiri godine koliko je nismo gledali na malim ekranima.

– To je bila pauza. Malo sam se posvetila fakultetu i sazrijevanju. Prošli put kada sam se takmičila, imala sam 19 godina, bila sam mlada i mislim da je sada pravo vrijeme za ovo – tvrdi Hasić koja se paralelno bavi studiranjem i pjevanjem.

– Studiram pedagogiju i psihologiju, nisam još završila, ali radim na tome. Pjevam i nastupam gotovo svaki vikend i ljudi su često umjeli da me pitaju kada ću se opet prijaviti i evo me tu sam – priča kandidatkinja koja se na trenutak predomišljala da li je donijela dobru odluku da se vrati u šou.

– Moram priznati da sam rekla: „Što mi je ovo trebalo, ovaj stres“, ali evo uspješno je prošlo – priznala je Irma koja će ove sezone raditi sa Anom Bekutom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.