I PORED ZABRANE VOŽNJE

Da li Darko Lazić ponovo divlja za volanom?

U oktobru 2018. godine doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kada je njegov automobil sletio sa puta i prevrnuo se na krov

Darko Lazić. Instagram

O. T.

5.12.2023

Pjevač Darko Lazić ponovo divlja za volanom, a sve je šokirao snimkom iz automobila, gdje se na instrument tabli vidi da pjevač vozi i više od 160 kilometara na sat, iako mu još uvijek traje zabrana upravljanja motornim vozilima.

Kao što je poznato, Lazić je ljubitelj brze vožnje, a u oktobru 2018. godine doživio je stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, kada je njegov automobil sletio sa puta i prevrnuo se na krov.

Objava Darka Lazića. Instagram

Lazić je tada više od mjesec dana bio na intenzivnoj njezi u KBC Zemun, nakon čega je liječenje nastavio u banji. Darko se na sreću oporavio, ali se i sada primjećuje da otežano hoda zbog preloma butne kosti, koji je tada imao.

Pjevač je saobraćajnu nesreću doživio, kako je i sam priznao, pod dejstvom alkohola, a tom prilikom vozio je bez vozačke dozvole koja mu je ranije oduzeta.

Objava Darka Lazića. Instagram

Uprkos onome što je doživio, Darko ne odustaje od brze vožnje.

Podsjetimo, Darko je prije samo tri mjeseca izazvao saobraćajnu nesreću kada je svojim je svojim automobilom BMW udario u kombi, vozio je iako je imao zabranu upravljanja do 24. februara sljedeće godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.