VIŠEMJESEČNA ROMANSA

Britni Spirs je ovoj ženi navodno uništila brak: Zahvalna joj

Beri je bila u braku s fotografom Adnanom između 2003. i 2008. godine

Britni Spirs i Azlin Beri. Instagram

Z. K.

27.1.2024

Pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) je navodno uništila brak fotografa Adnana Galiba (Ghalib) 2008. godine, ali joj je njegova supruga vječno zahvalna.

- Tako sam zahvalna što je, iz bilo kojeg razloga, ova nevjerojatna osoba ušetala u život mog supruga i uklonila ga iz moga - izjavila je Azlin Beri (AzLynn Berry) za Us Weekly u intervjuu o raspadu njenog braka.

Beri je bila u braku s fotografom Adnanom između 2003. i 2008. godine. Galib je Spirs upoznao 2007. kada je ona uskočila u njegov auto kako bi izbjegla agresivne paparazze. Tada su započeli višemjesečnu romansu.

Beri je optužila Galiba da je manipulativan te tvrdila da nije imala snage izaći iz tog nezdravog braka, a onda joj se pružila prilika za to.

- Britnina prisutnost bila je dovoljno jak katalizator da prekine brak i zapravo sam joj jako, jako zahvalna. Sigurna sam da bih se ubila da sam ostala u toksičnoj vezi - rekla je Beri.

S druge strane, Britni je u svojim memoarima The Woman In Me pisala da nije imala pojma da je Galib oženjen kad su počeli izlaziti. Beri je rekla da fotograf nije bio uvijek iskren kad je u pitanju njegov status veze.

Veza pjevačice i fotografa počela je nedugo nakon što je Britni neslavno obrijala glavu i napala fotografe kišobranom. Beri je podnijela zahtjev za rastavu 18. januara 2008. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.