INDUCIRANA KOMA

Madona o iskustvu bliske smrti: Bilo je zastrašujuće

Nisam ništa znala četiri dana

Madona. Instagram

L. S. R.

8.3.2024

Slavna pjevačica Madona (Madonna, 65) nedavno je otkrila kako se osjećala tokom inducirane kome.

Naime, nakon što je krajem juna prošle godine hitno primljena u bolnicu zbog bakterijske infekcije, Madona je bila u induciranoj komi. No, nakon što se oporavila, pjevačica je nastavila s turnejom Celebration, a u jednom od svojih posljednjih nastupa prisjetila se liječenja.

U pauzi od nastupa u Los Anđelesu iznenadila je publiku govorom u kojem je zahvalila doktoru Davidu Agusu, koji ju je spasio. 

 - Ovog ljeta sam doživjela iznenađenje. Imala sam iskustvo bliske smrti. Da, ne šalim se. Bilo je prilično zastrašujuće. Nisam ništa znala četiri dana jer sam bila u induciranoj komi - prisjetila se.

Zatim je otkrila da je njena prva riječ nakon buđenja bila "ne", a objasnila je i zašto. 

- Prilično sam sigurna da mi je Bog govorio: "Želiš li s nama? Hoćeš li poći sa mnom? Želiš li ići ovuda?" Ja sam rekla: "Ne. Ne" - objasnila je Madona.

Doktor je savjetovao da se redovno sunča jer će to pomoći da se jetra koja je tokom infekcije bila oštećena ponovo aktivira. 

Madona ističe da joj je bilo izuzetno teško u tom periodu. 

- Znam da zvuči ludo, ali bilo je teško i nisam znala kada ću opet moći ustati, kada ću opet moći biti svoja i kada ću vratiti energiju - dodala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.