ZIMA U SARAJEVU S NJOM

Sandija Cenova dobro znamo, a ovo je njegova supruga: 12 godina mlađa advokatica pala na šarm pjevača

Skupa su dva desetljeća, a za romantiku i iznenađenja zadužen je pjevač

Instagram

E. Ag.

27.3.2024


Sandi i Ilina Cenov skupa su gotovo 20 godina, kada je 12 godina mlađu advokaticu upoznao na skijanju u Nasfeldu. Otada su nerazdvojni. Poznavali su se samo tri mjeseca kada su na Baliju izgovorili sudbonosno 'da'.

- Nije to bilo loše. Nismo ni znali da idemo na vjenčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizirali jer su prije toga mene i moju suprugu sto puta pojedinačno pitali hoćemo li se vjenčati - rekao je Sandi jednom prilikom.

Vjenčanje su iz legalnih razloga ponovili godinu kasnije, i to pred matičarom u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu, nakon čega su proslavili u krugu 50-ak najbližih prijatelja i članova porodice. Zatim se doznalo da očekuju prvo dijete. U braku su dobili sina Mikulu i kćerku Zaru.

Sandi je oduvijek bio taj koji je zadužen za romantiku i iznenađenja. I baš to ga, otkrila je jednom prilikom Ilina, čini najboljim suprugom, piše Story.hr.

- Odličan suprug, to će možda zvučati kao nekakva floskula ovako javno o tome pričati, ali zapravo je stvarno odličan, mislim, nikad nije dosadno s njim. Uvijek su tu nekakve ideje, od 100 ideja, 98 je Bože pomozi, dvije budu odlične, ali hajde, ja sam filter pa je zabavno, zanimljivo, dinamično, nikad dosadno - ispričala je za InMagazin.

Susret sa Sandijem je za Ilinu bila ljubav na prvi pogled i čim su počeli razgovarati, shvatila je da je to nešto što bi moglo trajati i biti jako dobro. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.