OBJAVA NA INSTAGRAMU

Dragana Mirković se konačno oglasila nakon rastanka od Tonija: "Ovo sam jedva čekala"

Ono što su svi primijetili jeste njen izgled, ali i osmijeh koji nije skidala

Mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala. Instagram

E. Ag.

19.4.2024

Dragana Mirković nedavno je saopćila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Pjevačica je otkrila da njih dvoje već tri godine ne žive pod istim krovom.

Nakon toga pjevačica se o ovoj temi nijednom nije oglasila, a sada je na svom Instagram profilu objavila snimak koji je nastao danas.

Naime, Dragana se snimila kako saopćava svojoj publici datum sljedećeg nastupa i otkrila da jedva čeka da nastavi sa nastupima, piše Alo.rs. 

Ono što su svi primijetili jeste njen izgled, ali i osmijeh koji nije skidala, iako je u procesu razvoda s Bijelićem.

Pjevačica je na kraju obraćanja svojim pratiocima "poslala poljubac", a mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala.

Podsjetimo, Dragana Mirković je u saopćenju navela da je učinila sve da spasi zajednicu uprkos svim nepomirljivim razlikama.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka - započela je ona:

Dragana objavila story na Instagramu. Instagram

- Već dugi period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela mnogo lijepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed zahvaljujem na razumijevanju – pisalo je u saopćenju Dragane Mirković. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.