STRAŠNO

On želi biti drugi Sloba: Spreman prevariti pred cijelim Balkanom

Treća sezona rijaliti programa

Učesnik. PrintScreen

I. Š. / Avaz.ba

29.8.2019

Treća sezona rijaliti programa koji pomjera sve granice "Zadruga" zvanično počinje 6. septembra. Već danima se u domaćim medijima polemizira o tome koga ćemo u narednom periodu gledati na luksuznom rijaliti imanju u Šimanovcima.  

Imena koja su već poznata da će se uskoro useliti u Bijelu kuću su Stefan Karić, Jelena Pešić, Marko Janjućević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Dejan i Dalila Dragojević...

- Ja sam čovjek od ljubavi i svakako uz mene i moj lik ide ljubav - započinje svoje izlaganje budući ''zadugar'', dok je jedan od novih stanara najavio i da očekuje blistavu karijeru: "I jutjuber postajem, i pjevač, sve." 

Jedna od učesnica još ne može da povjeruje da će biti dio najgledanijeg rijaliti programa ikada: "Da mi je neko rekao prije dva mjeseca da ću biti u 'Zadruzi 3', ne bih mu povjerovala."



Zadruga. PrintScreen

Neki od budućih stanovnika ''Zadruge'', svojim novim cimerima neće sve opraštati: "Kod mene ne postoji varijanta opraštam, ali ne zaboravljam, niti opraštam, niti zaboravljam" - rekao je jedan od novih ukućanina, a bilo je riječi i o preljubi: 

"Poštovat ću moju ženu koliko god mogu, ali ako se priča odvije u nekom drugom planu, ja samo mogu da kažem da ću biti iskren", obećao je jedan od učesnika koji će se u rijaliti grad useliti već 6. septembra.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.