ZADRUGA

Miljana palila stvari od Zole i bacala ih u jezero

Njena majka i učesnici rijalitija su pokušavali da je spriječe

Miljana i Zola. YouTube/Print Screen

N. A.

17.4.2023

Iako je sve do jučer tvrdila kako joj je u vezi sa Lazarem Čolićem Zolom sve idealno, Miljana Kulić učesnica rijaliti programa "Zadruga", ponovo je odlučila da želi da raskine s njim, a kao i obično morala je da napravi haos. Ona je na Vaskrs prvo napala Zolu što neće da je preveze s Rajskog ostvra do "Bijele kuće", zatim je skočila na njega, te su se udarali na stolu, a onda uradila i nešto što je mnoge gledaoce zgrozilo.

Prvo mu je pobacala stvari u jezero, zatim mu je garderobu palila, da bi onda došla na ideju da pečeno prase koje je Zoli poslala njegova majka Bosa baci u jezero. Učesnici "Zadruge" i njena majka Marija Kulić, pokušali su da je spriječe u ovoj namjeri, ali nakon što se pečenje valjalo po podu, izgazila ga je nekoliko puta i uspjela u svojoj namjeri.

"Miljana, hrana je, nemoj", "Šta to radiš, ženska glavo?", "Da li si ti normalna?", odjekivalo je imanjem u Šimanovcima, a Miljana je radila po svom.

- Pustite me, tresem se, tresem se - govorila je Miljana, pa se obratila Lazaru:

- Evo ti poklon od mame.

Ovu sramnu scenu žestoko su osudili gledaoci rijalitija, a komentari su se samo nizali ispod snimka.

"Kakva sramota... Neki ljudi nemaju ništa da jedu, a ovi bacuju hranu po podu i u jezero", "Užas, kakva bruka i sramota", "Ovo je zaista dno dna da nema dalje"...

Miljana Kulić nedavno je otkrila kakvu je dramu prošla u porodičnoj kući u Nišu, što je njena majka Marija negirala, te odlučila da stavi tačku na odnos sa kćerkom. Sinoć je, međutim, došlo do preokreta u njihovom odnosu. Miljana Kulić je riješila da se na Vaskrs pomiri sa majkom, pa joj je u pušaonici "Zadruge" prišla i započela razgovor, a majka i kćerka su izgladile odnose.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.