POPULARNI BH. KOMENTATOR

Sabahudin Topalbećirević upoznao Majkla Džordana, pozirali sa zastavom BiH: Pozdravio je moje Bosance i Hercegovce

Topalbećirević snima film o čuvenom hrvatskom košarkašu Toniju Kukoču, a za potrebe filma je kontaktirao legendarnog Džordana

Topalbećirević i Džordan sa zastavom BiH. Facebook

E. Ć.

15.8.2023

Popularni bh. sportski novinar i komentator Sabahudin Topalbećirević imao je priliku upoznati legendarnog Majkla Džordana (Michael Jordan) koji je pozirao sa zastavom Bosne i Hercegovine.

Topalbećirević snima film o čuvenom hrvatskom košarkašu Toniju Kukoču, a za potrebe filma je kontaktirao legendarnog Džordana koji se javio i pokazao da jako poštuje Kukoča.

- Izjave ne daje gotovo nikako, živi miran život na Floridi, ali kada smo ga kontaktirali i objasnili da radimo priču o Toniju, pristao je odmah na snimanje. Koliko samo voli i poštuje Tonija!

E pa dragi prijatelji, ja sam svoj san, a vjerujem da isti ima svaki sportski novinar, ostvario. Bilo je i smijeha i suza. I još jednom sam shvatio da su oni koji su ostvarili svoj život, postigli najveće uspjehe, zapravo najjednostavniji ljudi.

Moje Bosance i Hercegovce pozdravlja Majkl Džordan, možda ga i vidimo na jednom od narednih Simposara - napisao je popularni Baho uz fotografije s jednim od najvećih sportista svih vremena.

Topalbećirević sa Džordanom. Screenshot

Inače, kako je ranije najavio Topalbećirević, premijera filma o jednom od najboljih košarkaša Evrope svih vremena Tonija Kukoču u produkciji Sport Kluba i Simposar Sarajevo - Magična sedmica bit će upriličena 13. septembra u 19:00 sati u hotelu Hills u Sarajevu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.