FK SLOBODA TUZLA

Vizuelna prezentacija: Historijat crveno - crnih krasi tušanjski istok

Nakon ponovne obrade murala na istočnom ulazu u Grad Tuzla, realizovano je i ukrašavanje istočne tribine kroz vizuelni prikaz historijata FK Sloboda, saopćeno je iz kluba s Tušnja

Prezentacija sadrži skup važnijih momenata u stogodišnjoj historiji tuzlanskog kluba. FK Sloboda

Piše: G. Šumar

14.7.2021

Iz FK Sloboda nastavljaju sa realizacijom projekta promocije kluba s Tušnja kao regionalnog brenda. 

- Nakon ponovne obrade murala na istočnom ulazu u Grad Tuzla, realizovano je i ukrašavanje istočne tribine kroz vizuelni prikaz historijata FK Sloboda. Prezentacija sadrži skup važnijih momenata u stogodišnjoj historiji Kluba kao i istaknute ličnosti koje su svojim djelovanjem ostavili značajan trag na sam Klub, saopćeno je iz FK Sloboda Tuzla..

Treba naglasiti i to da će biti još vizuelnih prezentacija na samom Gradskom stadionu Tušanj, gdje će se posvetiti pažnja i ostalim događajima i ličnostima koje su obilježile historiju FK Sloboda.

- Naglasimo i to da se ovom prilikom zahvaljujemo UG "Prijatelji FK Sloboda" na pomoći u realizaciji ovog projekta. Dodajmo da se projekat nastavlja kroz razne vizuelne prezentacije širom Grada Tuzle. Cilj je da crveno – crne boje i legende našeg Kluba postanu sastavni dio svake ulice i kvarta, te da i na taj način slavimo našu slavnu prošlost i ponosno gledamo ka budućnosti, ističu na Tušnju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.