SKANDAL U BEOGRADU

Oglasila se Snežana Divac, nakon sukoba njenog supruga i Niše Saveljića: Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica

Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji, ranije je izjavio Saveljić

Sukob dva dugogodišnja prijatelja. MN PRESS

M. K.

10.2.2022

Jedna od glavnih tema srbijanskih tabloida trenutno je veliki skandal koji je isplivao u javnosti kada je otkriveno da su se se sukobili Vlade Divac i Niša Saveljić u restoranu Dejana Bodiroge u Beogradu, i to nakon što je Divac, kako pišu srbijanski mediji, saznao da je Saveljić, njegov nekadašnji veliki prijatelj, porukama uznemiravao njegovu usvojenu kćerku Petru.

Saveljić je potom je u izjavi za tamošnje medije rekao kako je došlo do sukoba, ali...

- Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovjek. Žao mi je ako je moja namjera pogrešno shvaćena. U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte.

- Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim - rekao je Saveljić.

Oglasila se nakon svega i supruga Vlade Divca, Snežana, koja je reagovala na "twittove" u kojima se kritikuje jedan list, koji se bavio time ko je Petra Divac.

- Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedio od groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica, napisala je Snežana Divac, koja je na Twitteru pod imenom Ana Divac. 

Uz objavu je stavila hešteg #nijesedesilo.

Tvit Ane Divac. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.