SERIJA A

Može li Sampdorija večeras srušiti neugodnu tradiciju Bolonje koja već pet utakmica nije pobijedila

Sampdorija je lošije rangirana od Bolonje, ima pet poena manje i mnogo više brine da je Venecija, Đenova i Kaljari ne stignu

Musa Barou u duelu protiv Milana. Mozzart

Piše: G. Š.

11.4.2022

Počinje nova sedmica, a kladioci ne moraju da brinu. Ovog ponedjeljka u ponudi ne manjka zanimljivih utakmica, te su bukmejkeri Mozzarta za danas bili široke ruke i ponudili najveće kvote na svijetu kada su u pitanju dva meča. Po jedan iz španske Primere i italijanske Serije A. U pitanju su "kečevi" na Rajo Valjekano i Bolonju, koji će uvijek biti najveći na planeti. Oba meča možete da gledate uživo na mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se besplatno registrujete.

Kroz težak period prolaze fudbaleri Bolonje. Trener Siniša Mihajlović je morao da se vrati u bolnicu, da nastavi borbu protiv leukemije, a rukovođenje ekipom je u veoma delikatnom momentu u sezoni upalo u ruke Emilija De Lea. Uspjela je Bolonja da se pregrupiše, da u prošlom kolu odigra 0:0 sa Milanom na San Siru. Lijep rezultat, ali bio je to međutim četvrti uzastopni meč na kojem Bolonja nije dala gol, a peti na kojem nije pobijedila. Svakako za sada ne mora da brine za opstanak, osam kola prije kraja ima 12 bodova više od Venecije i utakmicu manje. 

Ipak, ne bi joj škodilo kada bi upisala i neki trijumf, da vrati samopouzdanje. Sampdorija je lošije rangirana od Bolonje, ima pet poena manje i mnogo više brine da je Venecija, Đenova i Kaljari ne stignu. Bolonja tradicionalno igra dobro protiv Sampdorije, pobijedila je na posljednjih šest okršaja. Đenovljani nisu osvojili neki bod u duelu sa njima još od 2018. godine. U jesenjoj polusezoni bilo je 2:1, gol za pobjedu je postigao Marko Arnautović u 78. minutu.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 2.35. Pogledaj sve kvote na Mozzart Bet siteu i odigraj online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.