BH. REPREZENTATIVAC

Američki klub podijelio video: Srdačan pozdrav Pjanića i bivšeg saigrača, sa Juventusom su harali Italijom

Pjanić i Iguain su u Juventus stigli u ljetnom prijelaznom roku 2016. godine, a obojica su tim napustila četiri godine kasnije

Iguain i Pjanić: Dijelili svlačionicu Juventusa. Twitter

E. Ć.

19.7.2022

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić napustio je pripreme Barcelone i vratio se u Francusku gdje se nalazi njegova supruga Žozefa (Josepha) koja bi uskoro na svijet trebala donijeti njihovo drugo dijete.

Podsjetimo, Barcelona se priprema u Sjedinjenim Američkim Državama, a trener kluba Ćavi Ernandez (Xavi Hernandez) na spisak putnika uvrstio je i bh. reprezentativca.

Barcelona je odigrala meč protiv niželigaša Olota, te Ol-star tima australijske lige. Katalonce u ostatku priprema očekuju duelu protiv Inter Majamija, Real Madrida, Juventusa, Njujork Red Bulla i meksičkog UNAM-a.

Upravo je u Inter Majamiju Pjanićev bivši saigrač Gonzalo Iguain (Higuain), a klub, koji je inače u vlasništvu Dejvida Bekama (David Beckham) je na Twitteru podijelio video srdačnog pozdrava našeg fudbalera i Argentinca.

Pjanić i Iguain su u Juventus stigli u ljetnom prijelaznom roku 2016. godine, a obojica su tim napustila četiri godine kasnije. Tog ljeta 2016. "Stara dama" je svoje redove direktno iz redova najvećih konkurenata za naslov, Rome i Napolija. Pjanić je plaćen 32, a Iguain tada rekordnih 90 miliona eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.