PREMIJERŠIP

Tuhel nakon okršaja s Konteom: Crveni kartoni nisu bili potrebni, mi smo emotivni treneri

Kad se rukujete, mislio sam da treba da se gledamo u oči, rekao je trener Čelsija

Tuhel i Konte "ratovali" su tokom cijelog meča. AGENCIJE

M. K.

14.8.2022

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel (Thomas Tuchel) imao je fizički okršaj s trenerom Totenhema Antonijom Konteom (Conte)sa poslije remija 2:2.

Tuhel i Konte su u sukob ušli nakon što je Nijemac tokom rukovanja počeo da zavrće ruku Italijanu, s kojim je inače tokom većeg dijela meča nekoliko puta ulazio u sukob.

- Kad se rukujete, mislio sam da treba da se gledamo u oči. Očigledno smo imali različita mišljenja po tom pitanju, zato je bilo tako emotivno. Bio je sretan kada je Totenhem izjednačio i sve to poprimilo je velike razmjere, rekao je Tuhel koji je kao i Konte zaradio drugi žuti odnosno crveni karton nakon meča.

- Crveni kartoni? Nije bilo potrebno, ali danas je mnogo stvari bilo opciono. Još jedna slaba odluka sudija na našu štetu. Mi volimo ovo. Komentari su sad nepotrebni. Situacija je bila napeta. Ovo je Premijer liga. Da li volite to? Volimo. Mi smo emotivni treneri, naglasio je Tuhel.

Konte je od 2016. do 2018. vodio Čelsi i osvojio Premijer ligu i FA kup.

Tuhel je početkom 2021. stigao u London i sa timom sa "Stemford Bridža" trijumfovao je u Ligi prvaka, UEFA Superkupu i FIFA klupskom prvenstvu svijeta 2021..

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.