NAKON ODLIČNOG REZULTATA

Zna se ko je zadužen za muziku: Bh. reprezentativac pustio folk pjesmu i pokrenuo zabavu u svlačionici

Gazibegovića su "ispratili" i ostali igrači s ovih prostora - Oroz, Borković, Ljubić, Horvat i Stanković koji su pjevali s bh. reprezentativcem

Gazibegović u elementu. Screenshot

E. Ć.

24.10.2022

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Gazibegović zadužen je za atmosferu u svlačionici svog Šturma. Gazibegović u posljednje vrijeme pruža dobre partije, što su razlog više za dobro raspoloženje.

Na TikTok profilu Šturma iz Graca objavljen je video iz svlačionice u Rimu, nakon utakmice Lacija i Šturma u okviru Evropa lige. Naš fudbaler je zbog suspenzije propustio taj susret, ali je putovao sa ekipom u Italiju. 

Šturm je uspio osvojiti vrijedan bod (2:2), a igrači su to znali proslaviti. Gazibegović je bio zadužen za muziku, a odlučio se za  hit Alena Islamovića i Indire Radić "Lopov".

Gazibegovića su "ispratili" i ostali igrači s ovih prostora - Oroz, Borković, Ljubić, Horvat i Stanković koji su pjevali s bh. reprezentativcem.

@sksturmofficial When the song hits you! Wer ist der beste Sänger der Mannschaft? 🎶 #sturmgraz #balkan #gazibegovic #alenislamovic #indiraradic ♬ Originalton - SK Sturm Graz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.