IVANOVA ULCINJSKA IGRA

Pogledajte kako Tucak, Pantić, Hadžibegić... pjevaju "Sarajevo grade moj"

Promocija knjige "Hajdučka priča" i druženje legendi zakazana je za danas, a sinoć je počelo "zagrijavanje"

Hadžibegić, Pantić i Tucak. Screenshot

Piše: G. Š.

11.11.2022

Nikada u jednom gradu bivše Jugoslavije nije biti toliko regionalnih fudbalskih legendi koliko se sinoć okupilo u Ulcinju. Glavni krivac za to je Pavla Pepđonovića, nekadašnji košarkaš, direktor KK Ulcinj, graditelj sportske infrastrukture i sportskih prijateljstava, uspješan poslovan čovjek.

- Pratim košarku i sport u cijelom regionu, rekao je  Pepđonović, te dodao:

- Često sam u Dalmaciji, družim se sa mojim nekadašnjim hajdukovcima. Tako sam razgovarajući sa Ivanom Gudeljom i ljetos dogovorio da organizujemo promociju njegove knjige „Hajdučka priča“ u Ulcinju... Odlučio sam da pozovem još nekoliko starih hajdukovaca s kojima sam imao komunikaciju da dođu u Ulcinj, da prisustvuju promociji i da se tokom vikenda družimo. A onda je počelo da se dešava čudo, priznaje Pavle. 

Promocija knjige "Hajdučka priča" i druženje legendi zakazana je za danas, a sinoć je počelo "zagrijavanje". Pogledajte kako se selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak, poznati sportski komentatot iz Beograda Milojko Pantić, Faruk Hadžibegić i ostali otpjevali hit legendarnog Halida Bešlića: "Sarajevo grade moj"

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.